Letní tábor Ninjové

Samurajové dávno odložili své meče a přijali novou výzvu - digitální dobrodružství! Letošní letní tábor (v termínu od 29. června do 12. července) vám nabízí nevšední zážitek spojením klasického táborového kouzla s digitálním světem, kde se stáváte ninjou ve světě kódování a technologií. Máme ještě pár posledních volných míst.

PŘIHLÁŠKA

více...

Mladý programátor 2024

Soutěžní klání dětí z našich kroužků proběhlo tuto sobotu, všechny medaile a diplomy byly rozdány, známe ty nejlepší mladé programátory z nejlepších! Dohromady se soutěžilo v 11 kategoriích a soutěže se zúčastnilo 36 dětí, některé i ve více kategoriích. Jak jim to šlo se můžete podívat v naší fotogalerii

více...

Baltie 2024

Baltie je super soutěž v programování v Baltíkovi, u které odevzdané úlohy vyhodnocuje počítač! To zní skvěle, že? Tady je šance ukázat své dovednosti v programování a získat skvělé zkušenosti. 

více...

Páteční klubovna

Každý pátek (mimo prázdnin) se můžete těšit na 3 hodiny super zábavy u nás v učebně TIB, kde si můžete vyzkoušet téměř vše, co nabízíme.

K dispozici je zde lektor, který rád věci vysvětlí a nebude se bránit ani parádní hře. Takže v pátek od 14:00 do 17:00 se na vás budeme těšit!

Není nutné žádné přihlašování, prostě sbalte přezůvky a přijďte se za námi podívat.

 

 

Naši partneři
SGP
SGP
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Akademia Alexandra
Jednota školských informatiků
SELLI
Magistrát Hlavního města Prahy
Centrum pro talentovanou mládež
FZŠ Trávníčkova